Pe 2.12. klo. 17.30, Korttelikahvila, Mariankatu 18, Helsinki

Tänä vuonna Turussa toteutuva Ars Moriendi -festivaali piipahtaa Helsingissä poikkitaiteellisen Ars Moriendi Helsinki After Work -illan muodossa. Kuolevaisuus koskettaa meistä jokaista. Se lävistää ihmisen, maailman ja elämän. Tietoisuus kuolemasta saa meidät tunnistamaan elämän täyteyden. Juuri siksi kuolema valaisee jotain merkityksellistä, joka muuten jäisi varjoon. Tule koskettumaan kuolevaisuudesta Ars Moriendi Helsinki After Work -tapahtumaan, jossa runon ja selloimprovisaation vuoropuhelu kuljettaa sinut sisäiselle matkalle kuoleman moniin väreihin ja tunnelmiin.

Illan aikana kuullaan Kirsi-Marja Mobergin, Mikko Rädyn ja Kaisa Kuurneen runoja sekä Hale Heikkilän tilaa kannattelevaa ja monisävyistä selloimprovisaatiota. Esillä on myös Kirsi-Marja Mobergin vanitas-symboliikkaa käsittelevä kuvataidetta. Korttelikahvila Mariankatu 18:ssa on tarjolla mukavia syötävää, kahvia ja viiniä.

Ovet avautuvat klo 17.30, ohjelma alkaa n. klo 18 (kesto noin tunnin). Ohjelman jälkeen in aikaa vapaalle seurustelulle. Liput (12 € / 6 € alennusryhmät ja vähävaraiset) saat ovelta (käteinen, mobilepay ja kortti). Lipputulot menevät suoraan artisteille.

Lämpimästi tervetuloa!

Tapahtumakuva: Kirsi-Marja Moberg