Ti 23.11.2021 klo 18.00 Helsingin tuomiokirkon krypta

Crossing the line on poikkitaiteellinen esitys, joka vaeltelee nykyrunon ja -jazzin keinoin mielenmaisemissa, joissa kuolema asettuu elämään, todellisuus muuntuu ja rajat liikkuvat. Miten tarttua siihen, josta ei saa kiinni? Runoissa kohdataan vääjäämätön, uppoudutaan siihen ja kudotaan rajoja ylittävää elämää. Virtaava nuoren sukupolven jazz luo runoille hiljaisen mutta vangitsevan soundin, jossa on lyyrisyyden sijaan avaraa ja vapaata. Äänimaisemassa on tilaa ajatella ja aistia tuntematonta. Runot ja musiikki asettuvat vuoropuheluun ja limittyvät toisiinsa. *

Crossing the Line on poikkitaiteellinen esitys (kesto 55 min), jossa kuolemaa ja siihen liittyviä rajapintoja tutkitaan runon ja nyky-jazzin keinoin. 

*

Runoilijat:
Miia Kontro
Terhi Forssén
Kaisa Kuurne

Musiikki:
Kadi Vija Key Project

 

Välittömästi Crossing the Line -esityksen jälkeen alkaa Ars Moriendin kuolemaa käsittelevä kirjailijapaneeli.

 

Valtaosa osallistujista on saanut kaksi rokotetta. Pyydämme huomioimaan, että tilaisuuksiin voi osallistua vain täysin terveenä. Suosittelemme lisäksi ajankohtaista testausta ennen tilaisuuteen saapumista niiltä aikuisilta, joilla ei ole rokotteita. Toimenpide on helppo ja edullinen suorittaa esim. apteekeista ja marketeista saatavalla itse tehtävällä testillä.