La 19.11. klo. 9.00 – 22.30, Zoom

Elämän väliaikaisuutta käsittelevä teos, joka tapahtuu Zoomin virtuaalisella näyttämöllä esiintyjän ja katsojan kohtaamisen tuloksena. Esityksen aikana tehdään kävelyretki kuolemaa symboloivalle todellisen elämän näyttämölle, kuten hautausmaalle. Katsoja valitsee retken kohteen. Esiintyjä luo esityksen rakenteen ja operoi kohtaamista ajan avulla.  Esityksen puitteissa voidaan toteuttaa osallistujan tarpeita varten luotu instant-rituaali. Koska esitys tapahtuu virtuaalisessa todellisuudessa, katsoja voi sijaita missä tahansa päin Suomea tai maailmaa. Esityksen mahdolliset kielet ovat suomi ja englanti. 

Katsoja tarvitsee kännykän, jossa on Zoom-yhteys. Esitys toteutetaan Zoomin välityksellä, jonka aikana katsoja käy kävelemässä yhdessä Johanna Matrukan kanssa.

Saat tarkemmat ohjeet sähköpostiisi ilmoittautumisen jälkeen.

Esitysajat:

Aamukuolema: klo 9-10:30

Keskipäivän kuolema: 12-13:30

Iltapäiväkuolema: 15-16:30

Iltakuolema: 18-19:30

Yökuolema: 21-22:30

Ilmoittautuneiden maksimimäära on jo täynnä.

Fear of death. Keskipäivän kuolema: 12-13:30

    Tapahtumaan mahtuu vain 1 ilmoittautunut. Mikäli et pääse paikalle, ilmoita osoitteeseen info@arsmorielndi.fi ja paikkasi voidaan luovuttaa seuraavalle jonossa, kiitos.

Fear of death. Iltapäiväkuolema: 15-16:30

    Tapahtumaan mahtuu vain 1 ilmoittautunut. Mikäli et pääse paikalle, ilmoita osoitteeseen info@arsmoriendi.fi ja paikkasi voidaan luovuttaa seuraavalle jonossa, kiitos.

Ilmoittautuneiden maksimimäära on jo täynnä.

Ilmoittautuneiden maksimimäära on jo täynnä.