Pe 18.11.2022, klo. 18-21, B-Galleria, Aninkaistenkatu 5 L 5, Turku

Miten mennä kohti sitä, mitä ei ole olemassakaan?

Luomisen hetki kaipauksen kohteena varmistaa liikkeen.

***

Kellunta on osallistava kokemustapahtuma, jossa hyödynnetään kollektiivista vapaan assosioinnin menetelmää. Kellunta rikkoo kysymisen ja vastaamisen dialogin ja arkisen tavan käydä keskusteluja. 

Kellunta on mahdollisuus uudelleen-asuttaa itselle tuttuja ajatuksia ja muistumia sekä kurkottaa kohti vieraita, outoja, utooppista, jopa mahdotonta.  

Tapahtuman alussa on lyhyt yhteinen virittäytyminen, joka kaivaa energiansa Oona Leinovirtasen näyttelystä Maa on kykyjen kokoelma. Leinovirtanen teokset kumpuavat hänen sanojensa mukaan halusta ymmärtää maan sisäisiä tapahtumia. Maan alla ilma on intensiivistä, täyttä, painavaa, aineellista.  

Kellunnassa kysytään yhdessä, minkälaisia muotoja ajattelu saa maan alla? Mitä on maan-alaisen kanssa ajattelu? Mitä ajattelulle tapahtuu, jos puhkomme maanpinnan täyteen reikiä?

Voit kelluttaa ajatuksiasi toisten kuuluvillle juuri sen verran kuin haluat ja koet itsellesi mielekkääksi. Tämä voi tarkoittaa myös hiljaisuutta.

Tapahtuman fasilitoi Ars Moriendi -työryhmä

ESTEETTÖMYYSTIEDOT

B-galleria ei valitettavasti ole esteetön tila. Pääsisäänkäynnissä Aninkaistenkadulta B-galleriaan on pieni portaikko, jossa on viisi porrasaskelta. Tilan ulko-oven aukon leveys on 71,5 cm, portaiden leveys 105 cm ja portaikon korkeus 86 cm. WC-tilamme ei myöskään ole esteetön pienen kokonsa vuoksi.

ACCESSIBILITY INFO

Unfortunately the gallery space is not wheelchair accessible. The main entrance has a small staircase with five steps (door width 71,5 cm, staircase width 105 cm & staircase height 86 cm) and the toilet is small.

 .

Ilmoittautuminen Kuoleman kelluntaan 2022

"*" näyttää pakolliset kentät

Nimi*
Sähköposti*
Sitoutun tulemaan paikalle tai ilmoittamaan estymisestäni*
Tapahtumaan mahtuu vain 15 ensin ilmoittautunutta. Mikäli et pääse paikalle, ilmoita osoitteeseen info@arsmoriendi.fi ja paikkasi voidaan luovuttaa seuraavalle jonossa, kiitos.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.